کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


بیماری های گوش میانی:


ساختار گوش انسان به سه بخش کلی تقسیم می گردد ( خارجی- داخلی- میانی ) . هر یک از این قسمت ها دارای اجزای خاص خود هستند و طبیعتا وظیفه ی فراهم سازی یک بخش از شنوایی را بر عهده دارند و قطعا مشکلات و اختلالاتی که در آنها به وجود می آید نیز، مختلف است. در این مقاله به شرح برخی از متداول ترین بیماری های گوش میانی می پردازیم:
این بخش در اندازه ای بسیار ریز می باشد که توسط پرده ای از قسمت خارجی جدا می گردد. آنرا می توان به حفره ای پر از هوا تشبیه نمود . زمانی که امواج صوتی به پرده ی گوش انسان می رسد و آنرا مرتعش می سازد، این ارتعاش توسط استخوانچه های گوش میانی به بخش داخلی می رسد و عمل شنوایی انجام می شود. لوله ای بنام شیپور استاش در این ناحیه وظیفه ی برقراری تعادل فشار هوا در این بخش را بر عهده دارد و فشار هوا در درون این ناحیه باید با فشار هوای خارج از گوش مساوی باشد.
رایج ترین بیماری های گوش میانی چیست؟
اوتیت میانی حاد که در واقع مربوط است به تجمع مایع چرکی و مخاطی که معمولا بر اثر سرماخوردگی، آلرژی و یا عفونت های مجاری فوقانی تنفسی و وجود باکتری یا ویروس به وجود می آید، جالب است بدانید که این بیماری گوش میانی در کودکان بسیار شایع می باشد و موجب درد، تورم و قرمزی و کم شنوایی در بچه ها می شود. از جمله نشانه های آن می توان به گریه و تحریک پذیری کودک، استفراغ، تب، ترشح و خارش، احساس فشار و … اشاره داشت.
یکی دیگر از بیماری های گوش میانی مربوط است به زمانی که پرده ی گوش سوراخ می گردد و این ماده خارج می شود. این اختلال اوتیت میانی سروز نام دارد. در این حالت مخاط چرکی و مایع پشت پرده می تواند تا مدت های زیادی در آن قسمت باقی می ماند زیرا شیپور استاش دچار تورم شده است. بعد از مدتی مجدد امکان عود این مشکل وجود دارد. برای درمان اوتیت گوش میانی لازم به انجام دقیق معاینات شنوایی و ادیومتری جهت ارزیابی میزان شنوایی و میزان فشار هوای داخلی می باشد و با تجویز آنتی بیوتیک و داروهای ضد احتقان بهبود می یابد.
کلستاتوما یا اوتیت مزمن زمانی ایجاد می شود که اختلال عملکرد شیپور استاش بدون درمان مناسب رها شود یا به درمان پاسخ ندهد و در این شرایط مجددا گوش میانی عفونت خواهد کرد و موجب کاهش موقتی شنوایی می گردد.
پرده صماخ سوراخ شده، این اختلال به علت وارد شدن ضربه یا ایجاد عفونت به وجود می اید که گاهش همراه با درد و ترشحات است و موجب کاهش شنوایی نیز می شود و هرچه سوراخ ایجاد شده بزرگتر باشد مشکل حاد تر است. برای مثال گاهی بر اثر انفجارهای ناگهانی این مشکل برای گوش میانی به وجود می اید و باعث می شود شخص احساس صدای زنگ ماوم یا سوت کشیدن داشته باشد.
اتواسکلروز یکی دیگر مشکلات شایع و علل کم شنوایی است که مربوط به استخوان تمپورال می شود و اگر به موقع درمان نشود موجب آسیب به بخش داخلی و حلزونی خواهد شد. در این بیماری فرد مبتلا قادر به شنیدن صداهای با فرکانس پایین نیست و اگر درمان نشود در بخش گوش میانی تغییرات ناخوشایندی حاصل می گردد و بیمار در شنیدن اکثر صداها چه با فرکانش کم و یا زیاد مشکل جدی پیدا خواهد کرد.
گسیختگی زنجیره استخوانچه ای به دنبال وارد شدن ضربه به سر انسان و شکستن استخوان تمپورال ایجاد میشود و موجب کاهش شنوایی انتقالی در وسعت زیاد می گردد. صداهایی که در محدوده ی ۳۰ تا ۶۰ دسی بل باشند در این بیماری گوش میانی شنیده نمیشوند .

1  |  سمعک قلهک  |  بازدید: 1594



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional