کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی رستاسیس:


داروی رستاسیس  (قطره چشمی) شامل سیکلوسپورین است که یک داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی است. سیکلوسپورین می‌تواند تولید اشک را افزایش دهد که از طریق این مکانیسم، التهاب در چشم (ها) کاهش می‌یابد. قطره چشم رستاسیس  برای درمان خشکی مزمن چشم استفاده می‌شود که ممکن است ناشی از التهاب باشد. این دارو ممکن است برای اهداف غیر از مواردی که در این راهنمای دارویی ذکرشده، استفاده شود. در این مقاله به معرفی، چگونگی کارکرد و نکات طلایی حین مصرف این دارو می‌پردازیم.
اطلاعات مهم مربوط به داروی رستاسیس:
این دارو را با هر سطحی از بدن، ازجمله چشم یا دست، لمس نکنید. قطره‌چکان مورداستفاده برای این دارو استریل است و اگر آلوده شود، می‌تواند عفونت را در چشم (ها) ایجاد کند.
هنگام استفاده از لنزهای تماسی، از این دارو استفاده نکنید. لنزهای تماسی باید ۱۵ دقیقه پس از تجویز قطره چشمی رستاسیس، دوباره در چشم قرار داده شود، مگر اینکه خلاف تجویز پزشک شما باشد.
اطلاعات مهمی که باید قبل از استفاده از داروی رستاسیس بدانید
اگر شما به این دارو آلرژی دارید، نباید از این دارو استفاده کنید.
مشخص نیست که این دارو می‌تواند به یک نوزاد متولد نشده آسیب برساند یا نه.  اگر شما باردار هستید یا قصد در حین استفاده از این دارو     قصد باردار شدن را دارید به پزشک خود اطلاع دهید.
معلوم نیست که این از دارو ممکن است که از  طریق شیر مادر عبور کند و به کودک شیرخوار انتقال یافته و آسیب برساند یا نه. درصورتی‌که در حال تغذیه نوزاد شیرخوار با شیر مادر هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.
این داروی برای مصرف در افراد زیر ۱۶ سال توصیه نمی‌شود.
چگونه باید داروی رستاسیس را استفاده کنید؟
داروی رستاسیس را دقیقاً همان طور که توسط دکتر شما تجویز می‌شود، مصرف کنید.  راهنمایی‌های بر روی برچسب نسخه خود را خوانده و براساس آن عمل کنید. این دارو  را در دوز های بیشتر  و یا کمتر از مقادیر  توصیه شده، مصرف نکنید.
دوز معمول مصرفی این دارو برای هر چشم دو بار در روز است. قطره چشمی این دارو را (تقریباً) هر ۱۲ ساعت یک‌بار استفاده کنید.
قبل از استفاده از قطره چشمی، دست‌های خود را بشویید.
برای استفاده از قطره چشمی:
• چند بار بطری را به سمت بالا ببرید تا به‌راحتی دارو مخلوط شود. قطره‌های چشمی رستاریس باید سفیدرنگ باشند.
• کمی سرخود را به عقب بچرخانید و پلک پایین را پایین بیاورید تا یک چاله کوچک ایجاد کنید. قطره‌چکان را در بالای چشم قرار دهید. آن را بازکنید و فشار دهید تا یک قطره بچکد.
• چشمان خود را برای ۲ یا ۳ دقیقه ببندید و سرخود را به سمت پایین بدون پلک زدن یا تکان دادن بچرخانید، برای نگه‌داشتن مایع در مقابل تخلیه از مجرای چشم به‌آرامی انگشت خود را به گوشه داخلی چشم ببرید.
• حداقل ۱۵ دقیقه قبل از استفاده از اشک مصنوعی، یا هر قطره چشم دیگری که پزشک شما تجویز کرده است، صبر کنید.
نوک قطره چشمی را لمس نکنید یا آن را به‌طور مستقیم بر روی چشم قرار ندهید. یک قطره‌چکان آلوده می‌تواند چشم شمارا آلوده کند که می‌تواند منجر به مشکلات جدی بینایی شود.
از قطره چشمی رستاسیس که مایع آن تغییر رنگ داده و یا ذراتی در آن است، استفاده نکنید. از دکتر داروساز درخواست داروی جدید کنید.
هر بطری یک‌بارمصرف رستاریس برای یک تنها یک استفاده (در یک یا هر دو چشم) است. پس از استفاده از بطری را دور بیندازید، حتی اگر در آن مقداری از دارو باقیمانده است.
این دارو باید در دمای اتاقی به‌دوراز گرما و رطوبت، نگهداری شود.  این دارو را فریز نکنید. بطری دارو را محکم و بسته نگه‌دارید.
اطلاعات دوز مورداستفاده این دارو:
دوز معمول مصرفی در بزرگ‌سالان برای درمان عارضه کراتوکونژکتیویت سیکا (سندرم خشکی چشم):
۱ قطره به‌ صورت ۲ بار در روز در هر چشم و تقریباً بافاصله ۱۲ ساعت از هم.
نکات: این دارو را می‌توان هم‌ زمان با اشک مصنوعی استفاده کرد، اجازه دهید ۱۵ دقیقه بین استفاده از این محصولات فاصله زمانی باشد.
موارد استفاده از این دارو : برای افزایش تولید اشک در بیمارانی که دچار التهاب چشم در ارتباط با کراتوکونژونکتیویت سیکا (سندرم خشکی چشم) هستند.
چه اتفاقی می افتد اگر شما یک دوز از این دارو را فراموش کنید؟
به محض اینکه شما دوز فراموش شده را به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اگر تقریباً موقع نوبت بعدی مصرف دوز بعدی است، از مصرف دوز فراموش شده اجتناب کنید. برای جبران دوز از دست رفته قبلی در دوز بعدی از داروی اضافه استفاده نکنید.
اگر از این دارو بیش از حد مصرف کنید، چه اتفاقی می افتد؟
انتظار می‌رود که مصرف بیش‌ازحد از داروی رستاریس خطرناک باشد. درصورتی‌که کسی به‌طور تصادفی مقادیر بیش‌ازحدی از این دارو را مصرف کرده است، به اورژانس مراجعه کنید یا با فوریت‌های پزشکی برای مسمومیت تماس بگیرید.
در هنگام مصرف این دارو  باید از چه مواردی اجتناب کنید؟
هنگام استفاده از لنزهای تماسی، از این دارو استفاده نکنید. لنزهای تماسی باید ۱۵ دقیقه پس از تجویز قطره چشمی رستاسیس، دوباره در چشم قرار داده شود، مگر اینکه خلاف تجویز پزشک شما باشد. اگر شما دچار خشکی چشم هستید، بهتر است عدسی‌های تماسی نداشته باشید. با پزشک خود در این مورد صحبت کنید.
عوارض جانبی داروی رستاسیس:
اگر شما نشانه هایی از یک واکنش آلرژیک به این دارو مانند: راش پوستی یا کهیر (با یا بدون تب یا درد مفاصل)؛ اشکال در تنفس؛ تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو، را مشاهده کنید با اورژانس پزشکی تماس بگیرید.
اگر شما موارد زیر داشتید مصرف این دارو را متوقف کرده و با پزشک خود تماس بگیرید:
• درد چشمی؛
• تورم چشم، قرمزی، ناراحتی شدید، کبره بستن چشم (ممکن است علائم عفونت) باشد.
عوارض جانبی شایع این دارو  عبارت اند از:
• سوزش خفیف یا خارش در چشم؛
• قرمزی خفیف یا خارش؛
• تاری دید؛
• احساسی مثل‌اینکه چیزی در چشم شماست.
این یک لیست کامل از عوارض جانبی این دارو نیست و موارد  دیگری  ممکن است رخ  دهد. برای توصیه‌های پزشکی در مورد عوارض جانبی با پزشک خود تماس بگیرید. در صورت  مشاهده عوارض جانبی به FDA این موارد را گزارش کنید.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 1036



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر رضا افتخار آشتیانی

دکتر رضا افتخار آشتیانی

متخصص پروتز و زیبایی

021-88065656

دکتر کامران محمدی جنیدی

دکتر کامران محمدی جنیدی

پوست و مو و زيبايى

021-36032216

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر علی بخشنده فر

دکتر علی بخشنده فر

متخصص جراحی دهان و فک

021-77729100

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر امید ثابت مهر

دکتر امید ثابت مهر

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22927266

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional