کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


درمان تومور عصب شنوایی:


نوروم آکوستیک که همچنین به عنوان شوانوم دهلیزی شناخته می شود، توموری غیر سرطانی و معمولاً با رشد آهسته است که بر روی عصب اصلی (دهلیزی) منتهی از گوش داخلی به مغز ایجاد می شود. شاخه های این عصب به طور مستقیم بر تعادل و شنوایی فرد تأثیر می گذارند و فشار ناشی از نوروم آکوستیک می تواند باعث کم شنوایی، زنگ زدن گوش و بی ثباتی فرد شود .نوروم آکوستیک معمولاً از سلول های شوان ناشی می شود، که این عصب را پوشانده است و به آرامی رشد می کند یا اصلاً رشد نمی کند.
نوروم آکوستیک که به آن شوانوم دهلیزی نیز گفته می شود، یک تومور غیر سرطانی نادر است که به دلیل تولید بیش از حد سلول های شوان ایجاد می شود و به آرامی رشد می کند. سپس این تومور روی شنوایی و اعصاب تعادلی گوش داخلی فشار وارد می کند. سلول های شوان به طور معمول، اطراف فیبرهای عصبی می پیچند و از آن ها پشتیبانی می کنند. یک تومور بزرگ می تواند روی عصب صورت یا ساختارهای مغز فشار بیاورد.
لازم به ذکر است که، این سلول ها به ندرت، ممکن است رشد سریعی داشته باشند و به اندازه کافی بزرگ شوند تا بر مغز فشار آورده و در عملکردهای حیاتی آن تداخل کنند .درمان نوروم آکوستیک شامل نظارت منظم، پرتو درمانی و برداشتن جراحی آن است.
2  نوع نوروم آکوستیک وجود دارد:
نوروم آکوستیک یک طرفه:
این نوع از نوروم اکوستیک ، فقط یک گوش را تحت تأثیر قرار می دهد و شایع ترین نوع آن است. این تومور ممکن است در هر سنی بروز کند، اما اغلب در سنین بین 30 تا 60 سالگی بروز می یابد. نوروم آکوستیک ممکن است نتیجه ی آسیب عصبی ناشی از عوامل محیطی باشد. تاکنون هیچ عامل زیستی باعث ایجاد این بیماری نشده است.
نوروم آکوستیک دو طرف:
این نوع از نوروم اکوستیک ، هر دو گوش را تحت تأثیر قرار می دهد و وراثتی است. این بیماری در اثر یک مشکل ژنتیکی به نام نوروفیبروماتوز- 2 (NF2) ایجاد می شود.
علل نوروم آکوستیک:
علت دقیق نوروم آکوستیک شناخته نشده است. با این حال، به نظر می رسد که در بیشتر موارد، بدون هیچ دلیل واضحی (یعنی به خودی خود) اتفاق می افتد. در کل، هیچ عامل خطر خاصی برای ایجاد این تومورها مشخص نشده است.
انواع عوامل خطر احتمالی نوروم آکوستیک از جمله موارد زیر مورد مطالعه قرار گرفته است: قرار گرفتن در معرض پرتو (سابقا) از ناحیه سر و گردن (همانطور که برای درمان برخی از سرطان ها انجام می شود) یا قرار گیری طولانی مدت یا پایدار در معرض صداهای بلند و گوش خراش (مثلا در یک محیط کاری). تحقیقات برای تعیین علت خاص و عوامل خطر مرتبط با نوروم آکوستیک در حال انجام است.
در زیر مجموعه ی کوچکی از موارد، نوروم آکوستیک به عنوان بخشی از اختلال نادری به نام نوروفیبروماتوز نوع II شناخته می شود. این اختلال ژنتیکی نادر معمولاً همراه با نوروم اکوستیکی است که هر دو گوش را به طور همزمان تحت تأثیر قرار می دهد (نوروم آکوستیک دو طرفه). (برای اطلاعات بیشتر در مورد این اختلال، “نوروفیبروماتوز” را به عنوان اصطلاح مد نظر، در بانک اطلاعات بیماری های نادر NORD جستجو کنید).
همانطور که ذکر شد، نوروم آکوستیک از نوعی سلول شناخته شده ای به نام شوان ناشی می شود. این سلول ها، لایه عایقی اطراف تمام اعصاب سیستم عصبی محیطی (یعنی اعصاب خارج از سیستم عصبی مرکزی) تشکیل می دهند، از جمله عصب مغزی یا جمجمه ای هشتم. عصب جمجمه ای هشتم به شاخه حلزونی، که صدا را به مغز و شاخه دهلیزی منتقل می کند، تفکیک شده و اطلاعات تعادلی را به مغز منتقل می کند.
بیشتر نوروم های اکوستیک در قسمت دهلیزی عصب جمجمه ای هشتم رخ می دهند. از آنجا که این تومورها از سلول های شوان تشکیل شده اند و معمولاً در قسمت دهلیزی عصب جمجمه ای هشتم اتفاق می افتند، بسیاری از پزشکان استفاده از اصطلاح شوانوم دهلیزی را ترجیح می دهند. با این حال، اصطلاح نوروم آکوستیک در ادبیات پزشکی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 591



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر سعید فراهانی

دکتر سعید فراهانی

متخصص شنوایی و تعادل

021-88870928

دکتر محسن احدی

دکتر محسن احدی

شنوایی شناسی مرکزی

021-22250541

دکتر اکرم پوربخت

دکتر اکرم پوربخت

متخصص شنوایی و تعادل

021-22250541

دکتر سعید اعرابی

دکتر سعید اعرابی

متخصص شنوایی سنجی

021-88140985

دکتر ایوب ولدبیگی

دکتر ایوب ولدبیگی

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-22648270

دکتر مسلم شعبانی

دکتر مسلم شعبانی

دکترای شنوایی شناسی

021-22180100

دکتر آرزو بیگدلی

دکتر آرزو بیگدلی

شنوایی شناس

021-22005047

دکتر نیما رضا زاده

دکتر نیما رضا زاده

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-88058723

دکتر فرنوش جاراللهی

دکتر فرنوش جاراللهی

شنوایی شناسی کودکان

021-22228051

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی سعادت آباد

کلینیک شنوایی سعادت آباد


کلینیک شنوایی و زنگ گوش

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی و تعادل بهار

کلینیک شنوایی و تعادل بهار


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional