کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


روش های شناسایی عفونت گوش:


بچه‌ها ممکن است به بسیاری از عفونت‌های گوش مبتلا شوند. در واقع، در حدود ۷۰% موارد، هنگامی که بچه‌ها دچار سرماخوردگی می‌شوند، آن‌ها در گوش خود دچار عفونت می‌شوند. دلیل اصلی این امر، سیستم ایمنی نارس بدن و گوش‌های کوچک آن‌ها است که به خوبی گوش‌های بزرگ‌سالان، مایعات را تخلیه نمی‌کند.

گوش شناگران:
عفونت در گوش خارجی اغلب با عنوان گوش شناگر نامیده می‌شود. این حالت معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که گوش آن‌ قدر مرطوب باقی می‌ماند که میکروب‌ها در آن شروع به رشد می‌کنند.. اما حتی اگر بچه‌های شما شنا هم نمی‌کنند، خراشی کوچک از دستمال کاغذی (و یا هر چیز دیگری که کودکان ممکن است در گوش خود کنند)، ممکن است موجب ایجاد مشکل شود. زمانی که گوش فرزند شما دچار خارش شده و یا در صورت تماس درد می‌گیرد مراقب باشید. چاره این مشکل معمولاً فقط استفاده از قطره‌های تجویزشده و خشک نگاه‌ داشتن گوش می‌باشد.

تشخیص عفونت گوش:
تنها راهی که به طور کامل می‌توان مطمئن شد که آیا فرزند شما دچار عفونت گوش شده است یا خیر، آن است که دکتر، با دستگاهی که گوش‌ بین (otoscope) نامیده می‌شود، داخل گوش کودکتان را چک کند. این دستگاه صرفاً یک چراغ‌ قوه کوچک به همراه یک عدسی بزرگ کننده است که به دکتر اجازه می‌دهد داخل گوش را ببیند. پرده سالم گوش، عکس بالا، معمولاً شفاف بوده و رنگی خاکستری - صورتی مانند دارد. پرده گوش عفونی، سرخ و متورم به نظر می‌رسد.

داخل گوش شما:
شیپور استاش، کانالی است که گوش میانی شما را به گلوی شما متصل می‌کند. این لوله، جلوی تجمع مایعات و افزایش فشار هوا در گوش را می‌گیرد. سرماخوردگی، آنفولانزا، و آلرژی‌ها می‌توانند شیپور استاش را تحریک کرده و باعث تورم آن شوند.

مایعات در گوش:
در صورتی که شیپور استاش بسته شود، مایعات در داخل گوش میانی جمع می‌شوند. این امر، باعث ایجاد محیطی عالی برای زادوولد باکتری‌ها و ویروس‌ها که ممکن است باعث ایجاد عفونت شوند، می‌شود. دکتر شما ممکن است داخل گوش کودکتان را با گوشبین، که می‌تواند مقداری هوا در گوش دمیده و به دکتر اجازه دهد که حرکت پرده گوش را بررسی کند، ببیند. در صورتی که پرده گوش، به مقدار کافی نوسان نداشت، به احتمال زیاد مایعات در پشت آن جمع شده‌اند.

پاره شدن پرده گوش:
در صورتی که مقدار زیادی مایعات یا فشار در گوش میانی جمع شود، ممکن است باعث شود که پرده گوش پاره شود (عکس بالا). در این صورت ممکن است شما مایعات زرد، سفید و یا سیاهی را ببینید که از گوش وی خارج می‌شوند. اگرچه این امر ترسناک به نظر می‌رسد، اما پرده گوش معمولاً در طی چند هفته خود را درمان می‌کند. مگر در صورتی که این اتفاق زیاد تکرار شود، در شنوایی کودکتان مشکلی ایجاد نخواهد شد. خبر خوب این است که در این صورت، به احتمال زیاد درد به صورت ناگهانی از بین خواهد رفت، به علت اینکه مایعات و فشار داخل گوش تخلیه می‌شوند.

نشانه‌های عفونت گوش:
بزرگ‌ ترین نشانه خطر عفونت، درد تیز گوش است. در این صورت، کودک شما به احتمال زیاد زمانی که دراز می‌کشد درد بیشتری را حس خواهد کرد و به همین دلیل ممکن است دچار مشکل خوابیدن شود. مشکلات دیگری که باید به آن‌ها توجه داشته باشید:
مشکل شنیداری
تب
خارج شدن مایعات از گوش
سرگیجه
بینی بسته
نشانه‌های عفونت گوش در نوزادان

برای کودکان و نوزادانی که نمی‌توانند به شما بگویند که چه چیزی درد می‌کند، تشخیص عفونت گوش ممکن است سخت باشد. در خیلی از موارد، آن‌ها گوش خود را خواهند کشید. بچه‌های کوچک ممکن است عصبانی شده، مشکل خواب پیداکرده و کم غذا بخورند. نوزادان ممکن است بطری‌های شیر را به عقب بزنند، برای اینکه فشار موجود در گوش آن‌ها عمل بلعیدن را برایشان مشکل می‌کند.

1  |  آفتاب  |  بازدید: 1185



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional