کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


غذاها و افزایش شنوایی:


مواد معدنی نقش مهمی در حفظ سلامتی و عملکرد مناسب اندام های بدن دارند. برای مثال محصولات لبنی سرشار از کلسیم بوده و به استحکام استخوان ها کمک می کنند. روی ماده معدنی دیگری است که به عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند. برخی از مواد معدنی که در ادامه معرفی می شوند، برای سلامتی سیستم شنوایی ضروری هستند.
مواد معدنی چه هستند؟
مواد معدنی در خاک و سنگ ها موجود بوده و برای ادامه حیات و عملکرد طبیعی اندام های مختلف بدن مورد نیاز هستند. ما با مصرف گیاهان و گوشت حیواناتی که از علف و مواد گیاهی تغذیه می کنند، مواد معدنی موجود در خاک را دریافت می­ کنیم.
پتاسیم:
پتاسیم، مسؤول تنظیم مایعات در خون و بافت های بدن است. این ماده معدنی در شنوایی اهمیت دارد، چرا که مایع موجود در گوش داخلی (به خصوص قسمتی از گوش داخلی که صداها را به امواج الکتریکی تبدیل می کند تا به عنوان صدا برای مغز قابل تفسیر باشد) حاوی پتاسیم است. با کهولت سن، میزان پتاسیم به طور طبیعی کاهش یافته و به همین علت پیرگوشی یا کاهش حس شنوایی اتفاق می افتد. منابع غذایی غنی از پتاسیم شامل این موارد هستند: سیب زمینی، اسفناج، باقالی، گوجه فرنگی، کشمش، زردآلو، موز، لیمو، پرتقال، ماست و شیر کم چرب.
اسید فولیک:
اسیدفولیک یک عنصر حیاتی برای تولید سلول های جدید در بدن است. مطالعات نشان می دهد که کمبود فولیک اسید، با بدتر شدن پیرگوشی در افراد مبتلا به این بیماری ارتباط داشته و مصرف این ویتامین به صورت مکمل باعث کاهش شدت پیرگوشی می ­شود. این اثر اسید فولیک به اثر آن در متابولیزه کردن ماده ای به نام هموسیستئین (در واکنش های التهابی شرکت کرده و کاهش جریان خون را به دنبال دارد) ربط داده می شود. جریان خون مناسب برای حفظ سلامت سلول های مویی شکل گوش داخلی و فعالیت این سلول ها مورد نیاز است. غذاهای حاوی فولات شامل جگر، اسفناج، بروکلی و مارچوبه هستند.
منیزیم:
مطالعات دانشگاه میشیگان نشان می دهد افرادی که همراه با استفاده از ویتامین های A، C و E، تحت درمان با منیزیم بودند، کمتر به کاهش شنوایی به علت صداهای بلند مبتلا بودند؛ چرا که منیزیم اثر رادیکال های آزاد شده از صداهای بلند را خنثی کرده و تقریباً مانند یک محافظ برای سلول های مویی شکل گوش داخلی عمل می کند. همچنین، کمبود منیزیم باعث انقباض عروق گوش داخلی شده و در نتیجه اکسیژن رسانی به سلول های این قسمت از گوش کاهش می یابد. غذاهای سرشار از منیزیم شامل میوه و سبزیجات مانند موز، سیب زمینی، اسفناج، گوجه فرنگی و بروکلی هستند. تره فرنگی هم که از سبزیجات تابستانی است، سرشار از منیزیم است. شما می توانید تره فرنگی را برای مدت۲۰ تا ۳۰ دقیقه جوشانده و سپس با ماست و شوید مصرف کنید؛ در این صورت پتاسیم بیشتری دریافت خواهید کرد.
روی:
روی، باعث تقویت سیستم ایمنی شده و در رشد سلولی و بهبودی زخم ها نقش دارد؛ این مادۀ معدنی در دفع میکروب های سرماخوردگی و در نتیجه عفونت های گوش از بدن نقش دارد. اثرات روی همچنین در بهبودی زنگ گوش در افرادی که از شنوایی طبیعی برخوردارند، شناخته شده است. روی با برخی از داروها مانند آنتی بیوتیک ها و دیورتیک ها تداخل می کند؛ بنابراین باید قبل از مصرف این مکمل با پزشک خود مشورت کنید. غذاهای حاوی روی شامل گوشت گاو، قسمت های تیرۀ گوشت مرغ، بادام هندی، بادام زمینی، حبوبات، نخود و عدس، شکلات تلخ، جوی دوسر، کشمش، عسل، زغال اخته و نارگیل هستند.

1  |  سلامتی  |  بازدید: 1185



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

دکتر بهزاد عابدین

دکتر بهزاد عابدین

متخصص گوش و حلق و بینی

021-26601967

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional