کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


مراقبت‌های خانگی برای گلودرد:


گلودرد شما چه استرپتوکوکی باشد چه سرماخوردگی اقداماتی برای کاهش درد و ناراحتی آن می‌توانید انجام دهید. یکی از کارهایی که برای آرام کردن آن می‌توانید انجام دهید غرغره آب نمک است. یک قاشق چای خوری نمک را در یک لیوان آب بریزید و آن را غرغره کنید. با این کار گلو را مرطوب نگه داشته و احساس خارش و خراشیدگی را کاهش می‌دهید.

رطوبت‌ ساز یا بخارساز (بخور):
تنفس در بخار ناشی از رطوبت ساز یا بخور می‌تواند رطوبت گلو را حفظ کرده و درد را کاهش دهد. همین نتیجه را می‌توانید با تنفس بر روی آب داغ انجام دهید. یک حوله بر روی سر خود بیاندازید تا بخار را اطراف صورت نگه دارید و به صورت عمیق تنفس کنید. این کار را ۵ تا ۱۰ دقیقه و چند مرتبه در روز انجام دهید.

کمپرس گرم:
پد گرم کننده را در مقابل گلوی خود بگیرید یا خودتان با خیس کردن حوله با آب داغ کمپرس گرم بسازید. این کار به خصوص وقتی که گره‌های لنفاوی گردنتان دردناک شده است، درد را آرام می‌کند.

غذاهای آرام کننده:
اگر برای خوردن بستنی نیاز به بهانه دارید گلودرد بهانه خوبی است. سرما تاثیر بی حس کنندگی دارد و بافت خامه‌ای بستنی بلعیدن آن را آسان می‌کند. این خوراکی راحت برای شاد کردن بیماران کودک (نه خردسال) نیز عالی است. غذاهای آرام کننده دیگر شامل شیر بستنی (میلک شیک)، ژلاتین و سوپ داغ است. در موارد شدید گلودرد بهتر است از مصرف غذاهای تند یا ترد خودداری کنید.

آب رسانی به بدن:
از آنجایی که بلع دردناک و تب می‌تواند منجر به بی آب شدن (دهیدراته) بدن شود لازم است مصرف مایعات را افزایش دهید تا از آن جلوگیری کنید. آب و ماء الشعیر گزینه‌های مناسبی هستند. از نوشیدنی‌های مرکباتی خودداری کنید چون ممکن است گلو را ملتهب و تحریک کنند.

مسکن‌ها:
مسکن‌های بدون نسخه مانند استامینوفن، ایبوپروفن یا ناپروکسن می‌توانند موقتا درد گلو را آرام کنند. به کودکان و نوجوانان به علت خطر نادر اما مرگبار سندرم ری، آسپیرین ندهید.

اسپری و قرص مکیدنی گلودرد:
درد گلو را می‌توانید با اسپری یا قرص مکیدنی بی حس کننده آرام کنید. مکیدن یخ نیز می‌تواند تا حدی درد را آرام کند. حتی می‌توانید اسپری گلو در اندازه مسافرتی را در کیف خود حمل کنید و در مواقعی که بیرون هستید استفاده کنید.

ضد احتقان‌ها:
اگر سرماخوردگی دارید و آب ریزش بینی گلوی شما را تحریک می‌کند می‌توانید از اسپری ضد احتقان بینی یا خوراکی استفاده کنید تا ترشحات پشت بینی را خشک کرده و گلوی شما را آرام کند. افراد مبتلا به بیماری‌های مشخص و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند ممکن است لازم باشد از مصرف ضد احتقان خودداری کنند.

گلودرد طولانی:
اگر گلو درد شما بیش از یک هفته طول بکشد یا بدتر شود باید دوباره به پزشک مراجعه کنید حتی اگر آزمایش استرپتوکوک اولیه منفی بوده است، این امکان وجود دارد که باکتری‌ها روی سواب (ابزا ری شبیه به گوش‌ پاک‌ کن که با آن مخاط گلو را برای تست جمع آوری می‌کنند) قرار نگرفته باشند و نیاز به انجام دوباره آزمایش باشد. گلودرد طولانی می‌تواند علامت رفلاکس اسید، مونو نوکلئوز (mononucleosis) یا بیماری دیگر باشد.

1  |  آفتاب  |  بازدید: 1202



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر عباس غفاری

دکتر عباس غفاری

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88140985

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر هادی سرمست

دکتر هادی سرمست

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22793025

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر عباس قنبریان

دکتر عباس قنبریان

متخصص گوش حلق و بینی

021-88140985

دکتر محمد بهادرمنش

دکتر محمد بهادرمنش

متخصص گوش و حلق و بینی

0910-7011070

دکتر رضا فرسا

دکتر رضا فرسا

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22541509

دکتر سعید الله نوحی

دکتر سعید الله نوحی

فوق تخصص گوش

021-88719848

دکتر محسن نراقی

دکتر محسن نراقی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88881376

دکتر علی دهقانی

دکتر علی دهقانی

متخصص گوش و حلق و بینی

0936-9127582

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک راشا

کلینیک راشا


گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional