کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


سرگیجه یکی از عوارض سالمندی:


به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، بهرام جلائی رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران در آستانه برگزاری شانزدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران اظهارداشت: یکی از محورهای مهم که در اولین روز کنگره با دعوت از دکتر «کامران برین» از دانشگاه اوهایو امریکا مورد بحث قرار می‌گیرد، عدم تعادل است. رئیس شانزدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران افزود: تعادل بدن انسان به سه دستگاه بینایی، دستگاه حس عمقی و دستگاه تعادل که در سیستم شنوایی است، بستگی دارد که در حرکت‌های مستقیم رو به بالا یا پایین و در حرکت‌های جلو و عقب و همچنین در حرکتهای چرخشی این دستگاه دارای گیرنده هایی است که می‌تواند وضعیت بدن ما را در شرایط خاص تنظیم کند. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: مهمترین بخش در امر تعادل دستگاه تعادل است که در گوش داخلی قرار دارد و در صورت بروز هر عارضه‌ای در دستگاه شنوایی ممکن است این بخش دچار مشکل شود.
جلائی عواملی که باعث اختلال در سیستم شنوایی و دستگاه تعادل می‌شود را بیماری‌های عفونی، واگیردار، مصرف داروهای اتو توکسیک که بسیار خطرناک هستند و برای گیرنده‌های حسی و به خصوص دستگاه شنوایی ایجاد مسمومیت می‌کنند، عنوان کرد و گفت: همچنین بعضی از آنتی بیوتیک‌ها باید حتما توسط پزشک تجویز و استفاده شود تا اثرات سوء کمتر باشد.
وی اظهارداشت: زمانی که دستگاه تعادل دچار مشکل می‌شود مهمترین علائمی که ما دریافت می‌کنیم حالت سرگیجه است و سرگیجه به گونه‌ای در فرد ظاهر می‌شود که فرد احساس می‌کند خودش در حال چرخش است یا محیط اطراف می‌چرخد.
رئیس شانزدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران افزود: متخصصانی که در این زمینه مسئول هستند متخصص گوش و حلق و بینی است که مسئول تشخیص نوع ضایعه و متخصص شنوایی شناس که با انجام آزمون‌های شنوایی کمک به تشخیص بهتر این عارضه می‌کند و این دو تخصص تن‌ها می‌توانند در مورد سرگیجه و درگیری سیستم شنوایی و تعادلی اظهار نظر کنند.
وی ادامه داد: سرگیجه علائم متعددی دارد، اما مهمترین آن به دلیل تغییرات جابجایی بلورهای «کربنات کلسیم» در دستگاه تعادل است و وقتی این گیرنده‌ها دچار مشکل می‌شود می‌توان با چند مانور به راحتی سرگیجه را کاهش داد و تنها با تشخیص اینکه کدام بخش از دستگاه تعادل درگیر شده و کدام قسمت اختلال دارد به واسطه آزمون‌های شنوایی شناسی و به سادگی بعد از چند تمرین توانبخشی، بدون نیاز به هیچ دارو یا جراحی می‌توان سرگیجه را کاهش داد.
جلائی اظهار داشت: یکی از علامت‌ هایی شایع بیماری هایی که بیشتر در نزد سالمندان مشاهده می‌شود، سرگیجه است و در بسیاری از بیمارستان‌ها و کلینیک‌های شنوایی ما شاهد مراجعه بسیاری از افراد سالمند هستیم و غالبا سرگیجه خوش خیم، یکی از مواردی است که معمولا به دلیل شکننده بودن، بلورهای کربنات کلسیم و حرکت آن‌ها از جایگاه شان و قرار گرفتن آن‌ها در جای دیگری از دستگاه تعادل که باعث تحریک گیرنده‌های آن قسمت می‌شود و فرد وقتی سرش را تکان می‌دهد بلافاصله دچار سرگیجه می‌شود.
وی ادامه داد: این موارد تنها با یکسری توانبخشی درمان می‌شود و بسیاری از مراجعین ما بدون دریافت دارو می‌توانند از مشکل سرگیجه رهایی پیدا کنند، ولی متاسفانه، چون تعداد کلینیک‌های ما زیاد نیست که بتوانند بیماران را پوشش دهند.
رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران تصریح کرد: همین کمبود کلینیک شنوایی در کشور، باعث می‌شود در بعضی موارد پزشک عمومی برای کنترل سرگیجه، دارو تجویز کند که این راهش نیست و ما باید کلینیک هایی داشته باشیم تا بتوان جوابگوی این قبیل بیماران بود.
وی بر ضرورت ارتقای سطح آگاهی مردم تاکید کرد و گفت: باید بتوانیم عوامل خطر را به جامعه سالمند بیشتر بشناسانیم، زیرا این عارضه بسیار آزار دهنده و باعث مختل شدن فعالیت روزانه فرد می‌شود.

1  |  سمعک سینا  |  بازدید: 1093



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر ایوب ولدبیگی

دکتر ایوب ولدبیگی

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-22648270

دکتر سعید اعرابی

دکتر سعید اعرابی

متخصص شنوایی سنجی

021-88140985

دکتر محسن احدی

دکتر محسن احدی

شنوایی شناسی مرکزی

021-22250541

دکتر آرزو بیگدلی

دکتر آرزو بیگدلی

شنوایی شناس

021-22005047

دکتر مسلم شعبانی

دکتر مسلم شعبانی

دکترای شنوایی شناسی

021-22180100

دکتر فرنوش جاراللهی

دکتر فرنوش جاراللهی

شنوایی شناسی کودکان

021-22228051

دکتر اکرم پوربخت

دکتر اکرم پوربخت

متخصص شنوایی و تعادل

021-22250541

دکتر سعید فراهانی

دکتر سعید فراهانی

متخصص شنوایی و تعادل

021-88870928

دکتر نیما رضا زاده

دکتر نیما رضا زاده

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-88058723

کلینیک شنوایی و تعادل بهار

کلینیک شنوایی و تعادل بهار


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی سعادت آباد

کلینیک شنوایی سعادت آباد


کلینیک شنوایی و زنگ گوش

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional