کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


داروی پراداکسا (dabigatran):


پراداکسا (dabigatran) یک داروی ضد انعقاد (مهارکننده ترومبین) است که به جلوگیری از تشکیل لخته خون کمک می‌کند. از داروی پراداکسا برای کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی و لخته شدن خون در افرادی که دچار یک وضعیت پزشکی به نام فیبریلاسیون دهلیزی هستند، استفاده می‌شود.
اطلاعات مهم مربوط به داروی  پراداکسا:
پراداکسا همچنین برای درمان لخته شدن خون در رگ‌های پاهای شما (ترومبوز ورید عمقی و یا DVT) و یا ریه‌ها (آمبولی ریه و یا PE) و کاهش خطر ابتلای دوباره به آن‌ها، استفاده می‌شود. اگر شما یک دریچه مصنوعی قلب و یا اگر شما دچار هرگونه خونریزی فعال از یک عمل جراحی، آسیب و یا به هر علت دیگری هستید، نباید از این دارو استفاده کنید.
ازآنجاکه این دارو خون شمارا از انعقاد خون (لخته شدن) برای جلوگیری از لخته شدن خون ناخواسته دورنگه می‌دارد، این دارو همچنین می‌توانید باعث آسان‌تر خونریزی در شما، حتی از یک مصدومیت جزئی مانند یک سقوط و یا خراشیدگی بر روی سر شود. از فعالیت‌هایی که ممکن است خطر خونریزی را یا آسیب را افزایش دهد، اجتناب کنید. اگر خونریزی شما متوقف نخواهد شد، با پزشک خود و یا مراقبت‌های پزشکی اورژانس تماس بگیرید.
اگر شما تحت تأثیر یک ضربه به نخاع یا بیهوشی حسی نخاعی (اپیدورال) قرار بگیرید، این دارو می‌تواند باعث تشکیل یک لخته خون بسیار جدی در اطراف نخاع شود به‌خصوص اگر شما دارای یک نقص نخاعی ژنتیکی، دارای یک کاتتر نخاعی در محل، دارای یک سابقه جراحی ستون فقرات، دچار تکرار ضربه ستون فقرات و یا اگر شما در حال استفاده از داروهای دیگری هستید که می‌تواند بر لخته شدن خون تأثیر بگذارد، این دارو می‌تواند باعث تشکیل یک لخته خون بسیار جدی در اطراف نخاع شود که این نوع لخته خون می‌تواند به درازمدت و یا فلج دائمی منجر شود.
اگر دچار علائمی از تشکیل لخته خون نخاعی مانند درد پشت، بی‌حسی و ضعف عضلات در پایین بدن و یا از دست دادن کنترل مثانه و روده شدید، فورا با فوریت‌های پزشکی تماس بگیرید. مصرف این دارو را بدون مشورت با پزشک خود متوقف نکنید. توقف این دارو می‌تواند خطر وقوع سکته مغزی را در شما، افزایش دهد.
اگر شما به این دارو حساسیت دارید، و یا اگر شما  موارد زیر را دارید، نباید از این دارو استفاده کنید:
• یک دریچه قلب مصنوعی؛
• هر گونه خونریزی فعال از یک عمل جراحی، آسیب و یا به هر علتی دیگر.
پراداکسا ممکن است باعث آسان‌تر شدن خونریزی در شما شود، به‌خصوص اگر:
• شما دارای یک زخم معده هستید؛
• اگر شما اخیرا دچار خونریزی‌ و یا عود دوباره خونریزی در معده یا روده خود هستید؛
• شما به بیماری‌های کلیوی (به‌خصوص اگر شما درونیدرونات یا کتوکونازول را نیز مصرف می‌کنید) دچار هستید؛
• شما داروهای دیگر خاص دیگری که می‌تواند خطر خونریزی را افزایش می‌دهد، مانند آسپرین، کلوپیدوگرل (پلاویکس)، هپارین، پراسوگرل، وارفارین (کومادین، Jantoven) را مصرف می‌کنید؛
• شما یک داروی NSAID (داروی ضدالتهابی غیراستروئیدی)، مانند ایبوپروفن (ادویل، موترین)، ناپروکسن، دیکلوفناک، ایندومتاسین، ملوکسیکام و. را به‌طور منظم مصرف می‌کنید.
• شما دارای سنی بیشتر از ۷۵  سال می‌باشید.
مصرف داروی پراداکسا می‌تواند باعث ایجاد یک لخته خون بسیار جدی در اطراف نخاع شود اگر شما تحت یک ضربه به نخاع یا بیهوشی حسی نخاعی (اپیدورال) قرارگرفته باشید. این نوع لخته خون می‌تواند باعث فلج طولانی‌مدت شود و ممکن است با احتمال بیشتری رخ دهد اگر:
• شما دارای یک نقص ژنتیکی نخاع هستید؛
• شما دارای یک کاتتر نخاعی هستید؛
• شما دارای یک سابقه جراحی ستون فقرات و یا ضربات مکرر نخاعی هستید؛
• شما به‌تازگی یک ضربه نخاعی یا بیهوشی اپیدورال را تجربه کرده‌اید؛
• شما در حال مصرف یک داروی NSAID مانند: آسپرین، ناپروکسن، موترین و … هستید؛
• شما در حال استفاده از داروهای دیگر برای درمان یا پیشگیری از لخته شدن خون هستید.
برای اطمینان از اینکه که شما با خیال راحت می‌توانید از این دارو استفاده کنید، اگر شما موارد زیر رادارید، به پزشک خود اطلاع دهید:
•  بیماری کلیوی؛
• سابقه زخم معده یا خونریزی.
• شما دارای سنی بیشتر از ۷۵  سال می‌باشید.
مشخص نیست که آیا پراداکسا به یک نوزاد به دنیا نیامده آسیب برساند یا نه. اگر شما باردار هستید یا قصد در حین استفاده از این دارو قصد باردار شدن را دارید به پزشک خود اطلاع دهید.
معلوم نیست که آیا این دارو از  شیر مادر عبور کرده و به کودک شیرخوار منتقل می‌شود  و یا می‌تواند به یک کودک شیرخوار آسیب برساند یا نه. اگر شما در حال تغذیه کودک شیرخوار خود با شیر مادر هستید یا قصد شیردهی به نوزاد رادارید، به پزشک خود اطلاع دهید.
چگونه باید داروی این دارو را استفاده کنید؟
داروی دابیگاتران را دقیقاً همان طور که توسط دکتر شما تجویز می‌شود، مصرف کنید.  راهنمایی‌های بر روی برچسب نسخه خود را خوانده و براساس آن عمل کنید. این دارو  را در دوز های بیشتر  و یا کمتر از مقادیر  توصیه شده، مصرف نکنید.
 این دارو را با یک لیوان پر از آب مصرف کنید. شما می‌توانید این دارو را همراه با یا بدون غذا مصرف کنید.
هرگز داروی دابیگاتران را نشکنید، نجوید و این دارو را به‌صورت کامل مصرف کنید.
اگر شما نیاز به عمل جراحی، کارهای دندانپزشکی، یا هر نوع از آزمون‌های پزشکی و یا درمان دارید، اگر در ۱۲ ساعت گذشته این دارو را مصرف کرده‌اید، به پزشک یا دندان‌پزشک اطلاع دهید. شما ممکن است نیاز به قطع مصرف این دارو برای مدت کوتاهی قبل از انجام عمل جراحی و یا سایر روش‌های پزشکی داشته باشید.
اگر شما نیاز به قطع مصرف این دارو داشته باشید، پزشک شما ممکن است مصرف داروی دیگری برای جلوگیری از لخته شدن خون را به شما توصیه کند.
عملکرد کلیه شما قبل و در طول درمان با این دارو، ممکن است نیاز به با آزمایش خون و بررسی داشته باشد.
کپسول را در ظرف یا بسته اصلی خود نگه‌دارید. کپسول پراداکسا را دریک جعبه قرص و یا تنظیم‌کننده قرص قرار ندهید.
اگر شما در بیش از ۳۰ روز یک بسته از این دارو را مصرف کرده‌اید، بیش از یک بطری را در یک‌زمان باز نکنید. یک بطری جدید را تنها پس از اتمام بطری حاوی کپسول‌های قدیمی، بازکنید.
این دارو را در دمای اتاق به دور از گرما ، نور خورشید و یا رطوبت نگهداری کنید. هر کپسول را در بطری و یا بسته خود تا زمانی که شما آماده مصرف آن بودید، نگه‌دارید. بطری دارو را محکم و بسته نگه‌دارید.
کپسول استفاده‌نشده را اگر بیش از ۴ ماه از زمانی که شما بطری آن را بازکرده‌اید گذشته است را دور بریزید. کپسول‌های نگهداری شده در یک بسته را باید پس از تاریخ انقضا بر روی برچسب آن، دور بیندازید.
نحوه مصرف پراداکسا (دابیگاتران):
چه اتفاقی می افتد اگر شما یک دوز از این دارو را فراموش کنید؟
به محض اینکه شما دوز فراموش شده را به یاد آوردید، آن را مصرف کنید. اگر تقریباً موقع نوبت بعدی مصرف دوز بعدی است، از مصرف دوز فراموش شده اجتناب کنید. برای جبران دوز از دست رفته قبلی در دوز بعدی از داروی اضافه استفاده نکنید.
سعی کنید هیچ دوزی از داروی پراداکسا را برای بهترین تأثیر و جلوگیری از سکته مغزی از دست ندهید.
اگر از این دارو بیش از حد مصرف کنید، چه اتفاقی می افتد؟
با مراقبت‌های پزشکی اورژانس و یا کمک‌های اضطراری برای مسمومیت، تماس بگیرید.
در هنگام مصرف این دارو  باید از چه مواردی اجتناب کنید؟
• اجتناب از فعالیت‌هایی که ممکن است خطر خونریزی را یا آسیب را افزایش دهد. مراقبت بیشتر برای جلوگیری از خونریزی درحالی‌که در حال اصلاح و یا مسواک زدن دندان‌های خود هستید.
• اجتناب از نوشیدن الکل (و یا نوشیدنی‌های الکلی). مصرف این نوشیدنی ناممکن است خطر ابتلا به خونریزی در معده یا روده را در شما افزایش دهد.
عوارض جانبی این دارو:
اگر شما نشانه هایی از یک واکنش آلرژیک به این دارو مانند: راش پوستی یا کهیر (با یا بدون تب یا درد مفاصل)؛ اشکال در تنفس؛ تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو، را مشاهده کنید با اورژانس پزشکی تماس بگیرید.
اگر موارد زیر را مشاهده کردید به پزشک خود اطلاع دهید:
• هرگونه خونریزی که متوقف نخواهد شد؛
• سردرد، ضعف، سرگیجه، احساس مثل‌اینکه شما ممکن است بی‌هوش شوید؛
• کبودی، خونریزی غیرمعمول (بینی، دهان، واژن و یا مقعد)، لکه‌های زیرپوست بنفش یا قرمز
• وجود خون در ادرار یا مدفوع، مدفوع سیاه‌رنگ یا قیری رنگ.
• سرفه خونی یا استفراغی که به نظر می‌رسد به رنگ قهوه‌ای است؛
•ادرار به رنگ صورتی یا قهوه‌ای‌رنگ،
• درد مفاصل یا تورم؛
• خونریزی پرحجم قاعدگی.
عوارض جانبی شایع این دارو شامل:
• درد یا ناراحتی معده؛
• سوءهاضمه؛
• سوزش سر دل.
این یک لیست کامل از عوارض جانبی این دارو نیست و موارد  دیگری  ممکن است رخ  دهد. برای توصیه‌های پزشکی در مورد عوارض جانبی با پزشک خود تماس بگیرید. در صورت  مشاهده عوارض جانبی به FDA این موارد را گزارش کنید.

1  |  مجله قرمز  |  بازدید: 904



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر منوچهر قدیمی

دکتر منوچهر قدیمی

تزریق ژل و بوتاکس

021-88613200

دکتر سروش پیام یار

دکتر سروش پیام یار

متخصص گوش و حلق و بینی

021-22580759

دکتر زهرا آزادی

دکتر زهرا آزادی

جراحی پلاستیک و زیبایی

021-22764249

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

دکتر محمدرضا آخوندی نسب

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22657984

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

دکتر مجید نداف‌ کرمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک

021-22134997

دکتر علی ابراهیمی

دکتر علی ابراهیمی

متخصص گوش و حلق و بینی

021-88622443

دکتر میترا اسماعیلی

دکتر میترا اسماعیلی

متخصص پوست و مو و زیبایی

0936-1194640

دکتر موفق فولادگر

دکتر موفق فولادگر

دندانپزشک زیبایی

021-22089003

دکتر رضا نادری

دکتر رضا نادری

جراح دندانپزشک

021-44041266

دکتر کامران محمدی جنیدی

دکتر کامران محمدی جنیدی

پوست و مو و زيبايى

021-36032216

پلی کلینیک شبانه روزی ساج

پلی کلینیک شبانه روزی ساج


گوش و حلق و بینی

کلینیک تخصصی آپاما

کلینیک تخصصی آپاما


پوست و مو و زيبايى

مرکز فوق تخصصی گلبرگ

مرکز فوق تخصصی گلبرگ


پوست، مو و لیزر

کلینیک میرداماد

کلینیک میرداماد


کلینیک گوش و حلق و بینی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional