کلینیک دکتر مروستی
نسخه فارسی کلینیک مروستی نسخه انگلیسی کلینیک مروستی نسخه عربی کلینیک مروستی
    
کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی کلینیک گوش و حلق و بینی
×
کلینیک دکتر مروستی


تمیز کردن گوش ها:


برخی از افراد برای تمیز کردن گوش خود روی گوش پاک کن قسم می خورند و برخی دیگر اذعان می دارند شمع پاکسازی گوش راه مناسبی است. شاید شما یکی از افرادی باشید که به تمیز کردن گوش های خود اعتقادی ندارد. در مورد تنها چیزی که پزشکان همه روی آن توافق دارند این است که از فرو کردن هر چیزی داخل گوش های خود خودداری کنید.
گوش های انسان به طور معمول خود را به خوبی تمیز می کنند و نیازی به مراقبت اضافی ندارند. تنها دلیل برای تمیز کردن آنها نرم کردن یا برداشتن جرم گوش از قسمت بیرونی مجاری گوش است. در صورت تمایل برای انجام این کار باید بدانید چگونه این کار را با دقت انجام دهید.
چرا گوش ها جرم تولید می کنند؟
وسوسه برای تمیز کردن گوش ها وجود ماده ای به نام سرومن است که به طور معمول جرم گوش نامیده می شود. تولید جرم گوش توسط بدن امری طبیعی است در واقع به محافظت و روغن کاری گوش ها کمک می کند. در صورت عدم وجود جرم گوش به احتمال زیاد گوش ها خارش دار و خشک می شوند.
جرم گوش حتی دارای خواص ضد باکتریایی است یعنی گوش خود تمیز می شود. جرم گوش مانند فیلتر برای گوش ها عمل می کنند، چیزهای مضر مانند خاک و گرد و غبار را دور نگه می دارد و آنها را برای جلوگیری از نفوذ آن به عمق گوش به دام می اندازد.
جویدن و حرکت دادن فک به انتقال جرم قدیمی از کانال گوش به دهانه گوش کمک می کند. آنجاست که اغلب خشک شده و می افتند، اما جرم گوش در قسمت عمقی کانال گوش ایجاد نمی شود بلکه در قسمت بیرونی تولید می شود.
بنابراین تنها دلیلی که باعث مسدود شدن جرم گوش در پرده گوش می شود این است که سعی کرده اید گوش های خود را با گوش پاک کن یا چیزی شبیه به آن تمیز کرده و موم را به عمق بیشتری هل دهید. استفاده از گوش پاک کن یا فرو کردن اجسام نوک تیز داخل گوش مشکلات جدی دیگری را ایجاد می کند:
عفونت
پارگی پرده گوش
کاهش شدید شنوایی
آیا باید گوش های خود را تمیز کنید؟
در حالت ایده آل نه؛ مجرای گوش نباید تمیز شود، اما در صورت تجمع بیش از حد جرم گوش که باعث بروز علائم می شود یا پزشک را از انجام معاینه مناسب گوش باز می دارد. این بدان معناست که جرم گوش به طور کامل کانال گوش را پر کرده و یک یا هر دو گوش را تحت الشعاع قرار می دهد. علائم تاثیر سرومن عبارتند از:
درد یا احساس پری در گوش
ایجاد احساس مسدود شدن گوش
از دست دادن جزئی شنوایی که با گذشت زمان تشدید می شود
زنگ زدن در گوش معروف به وزوز گوش
خارش، ترشح یا استشمام بو از گوش
سرفه
این نوع ایجاد جرم گوش نادر است، اما احتمال وقوع آن وجود دارد. در صورت تجربه هر یک از علائم ذکر شده در بالا تصور نکنید جرم گوش مشکل ساز است. به پزشک مراجعه کنید وی ضمن معاینه گوش ها علت بروز علائم را تشخیص می دهد. پزشک با دستگاه خاصی داخل مجرای گوش را بررسی کرده و هرگونه جرم گوش را با وسایل کوچک با شیوه مکش یا شستشو خارج می کند.
بایدها و نبایدهای تمیز کردن گوش ها
اگر مشکل شما جدی نیس ، اما احساس تجمع بیش از حد جرک داخل گوش خود دارید می توانید قسمت بیرونی گوش خود را به آرامی تمیز کردهکه برای انجام این کار فقط از یک دستمال استفاده کنید، همچنین می توانید چند قطره روغن بچه، هیدروژن پراکسید، روغن معدنی یا گلیسیرین را برای نرم شدن جرم گوش خود استفاده کنید یا کیت پاک کننده جرم گوش هم قابل استفاده است.
علاوه بر گوش پاک کن یا هر وسیله کوچک یا نوک تیز دیگر از شمع پاکسازی گوش نیز برای تمیز کردن گوش خود استفاده نکنید. مطالعات نشان می دهند موثر نیستند و حتی آسیب زا هم هستند. این شمع های توخالی در مجرای گوش قرار داده شده سر روشن ‌نشده آن را داخل گوش می‌گذارند. کمی آن را می‌چرخانند تا شمع سر جای خود در کانال گوش محکم شود. پس از اینکه شمع سر جایش قرار گرفت فرد صدای سوختن شمع را می‌شنود، اما سازمان غذا و داروی آمریکا دریافت این گزینه می تواند باعث سوختگی و حتی سوراخ شدن داخل گوش شود.

0  |  دکتر سلام  |  بازدید: 150



نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:

نظر کاربران نظر شما:


دکتر سعید اعرابی

دکتر سعید اعرابی

متخصص شنوایی سنجی

021-88140985

دکتر ایوب ولدبیگی

دکتر ایوب ولدبیگی

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-22648270

دکتر محسن احدی

دکتر محسن احدی

شنوایی شناسی مرکزی

021-22250541

دکتر فرنوش جاراللهی

دکتر فرنوش جاراللهی

شنوایی شناسی کودکان

021-22228051

دکتر مسلم شعبانی

دکتر مسلم شعبانی

دکترای شنوایی شناسی

021-22180100

دکتر سعید فراهانی

دکتر سعید فراهانی

متخصص شنوایی و تعادل

021-88870928

دکتر اکرم پوربخت

دکتر اکرم پوربخت

متخصص شنوایی و تعادل

021-22250541

دکتر آرزو بیگدلی

دکتر آرزو بیگدلی

شنوایی شناس

021-22005047

دکتر نیما رضا زاده

دکتر نیما رضا زاده

شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

021-88058723

کلینیک سرگیجه تهران سنترال

کلینیک سرگیجه تهران سنترال


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی و تعادل بهار

کلینیک شنوایی و تعادل بهار


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

کلینیک شنوایی سعادت آباد

کلینیک شنوایی سعادت آباد


کلینیک شنوایی و زنگ گوش

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور

کلینیک شنوایی، سرگیجه پاستور


شنوایی سنجی و سرگیجه شناسی

شبکه های اجتماعی کلینیک:


تلگرام کلینیک دکتر مروستی
آپارات کلینیک دکتر مروستی
اینستاگرام کلینیک دکتر مروستی

رسالت ما

کلینیک فوق تخصصی گوش و حلق و بینی دکتر مروستی به پاس نکوداشت پدر بزرگم دکتر غلامحسین علیم مروستی استاد جراحی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران و بنیان گذار جراحی های نوین در این رشته و برای استمرار راه آن استاد بزرگوار و پدر عزیزم دکتر رضا علیم مروستی برای خدمت رسانی هر چه بهتر به هم میهنان شریفم پایه گذاری و در حال احداث می باشد.
این مرکز با امکانات جراحی های محدود در امر گوش و حلق و بینی و ‌همچنین سایر جراحی های محدود پلاستیک و انواع جراحی های محدود عمومی به همراه کلینیک پوست و مو، زیبایی در خدمت مراجعین محترم خواهد بود و با تکیه بر سابقه کهن در امر درمان همراه شما هموطنان گرامی در مسیر سلامتی خواهد بود. دکتر غلامحسین علیم مروستی
۹۶/۰۴/۰۵           

تلفن:
021-26230000
ایمیل:
info@marvasticlinic.com
آدرس:
مقدس اردبیلی، خیابان الف، چنگیزی، پ2
لیست بیمه ها:
به زودی منتشر می شود



روابط عمومی:
0910-2167366
روابط عمومی:
0910-2167366
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948
تعیین وقت قبلی:
0910-3345948

  © Copyright 2022 - All rights reserved by marvasticlinic.com - Developed: LoginBrands.com  Valid XHTML 1.0 Transitional